|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DERMATOLOG v Mb?
20.2.2006 18:43:39   
monja
Prosila bi vas za pomoč. Mi lahko katera svetuje, kam k dermatologu, kjer ste bile-bodisi iz lastnih izkušenj bodisi kako drugače-zadovoljne; npr. zasebna klinika...

Naš 7-mesečni dojenček ima že 2 meseca po obrazu in pod bradico vneto kožo. Naj bi bilo od slinjenja. Pri naši zdravnici dobila kremo-po mazanju se je pojavilo nazaj... Na pregledu v SBM sva že bila, dobila 2 kremici-je bilo malo boljše, potem na kontroli dobila novi 2 kremici-maževa, pa ni izboljšanja... Da o hitrosti pregleda sploh ne govorim...user posted image  Ena krema suši, druga vlaži obraz...Ne vem, kaj druga storiti, kot da poiščem še drugo mnenje, a ne vem, kam.user posted image  (Naj še povem, da po ostalih delih telesa vnete kože ni!!!)

Zato vas prosim za pomoč-naslov dermatologa.

Hvala in lep pozdrav

_____________________________

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DERMATOLOG v Mb?
20.2.2006 20:44:13   
Anonimen
Dr. Maja Kalač Pandorovič, ki sicer dela tudi na dermatologiji v bolnišnici MB, si je menda odprla privat dermatološko ambulanto nekje na Gosposvetski cesti. Poišči v imeniku, sigurno jo najdeš.
Mi sicer tam še nismo bili, se je koža izboljšala.

(odgovor članu monja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DERMATOLOG v Mb?
21.2.2006 8:01:17   
Pinga
Ja vsekakor priporočam tako kot ti je že Blacky napisala
Zasebna dermatološka in alergološka ambulanta dr. Maja Kalač - Pandurovič in sicer je na Gosposvetski cesti, zraven zdravstvenega doma, nad lekarno. Tel št. 250-25-75.
Je sicer zasebna ampak ima koncesijo, zato si le zrihtaj napotnico.

Upam da sem kaj pomagala.

Lep pozdrav.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DERMATOLOG v Mb?
23.2.2006 23:49:38   
@
ja, mi smo tudi dobili napotnico za k njej, naša pediatrinja jo ful hvali. Dobli smo dve kremici in kontrolo čez 3 mesece. user posted image
Mi smo šli po alternativni poti - najprej zdravimo z Bicomom, potem pa še obišlemo homeopata (četudi bo stanje po Bicomu ok, tudi zaradi preventive).

LPAfna

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?