tintara -> RE: Decembrčice (20.6.2006 14:22:21)
|
Pozdravljene! Danes moram pa delat do popoldneva, ker sem prepozno prisla (pregled). Saj imam nekaj nadur, sam jih sparam, da jih koristim kot cel dan v cetrtek in s tem prisparam en dan dopusta. Pa se jutri bi pasalo kako urico prej domov, da pol v miru gremo, ceprav ponavadi je ravno takrat se kaj za potegnit. Naja 3: meni se tudi obcasno zdi, da nekaj cutim, sam ne vem no. Pa kao da v drugo tocno ves, ma ja. No, ne vem, mogoce je pa ze predolgo minilo vmes in sem pozabila. Nima veze, ce ne bom pa nezne brcke hitro zacutila, sem se odlocila in pika. Mogoce bo pa ta otrok kaj manj brcal kot je prvi. Se spomnim, da sem si mogla na koncu pisat brce in naj bi 10x brcnil v mislim da 12 urah. Nas je normo izpolnil ze nekje do 9h ali 10h zjutraj. Zenkica, midve se menjava, ti si prisla, jaz odhajam. In nato za mano zagotovo se kera - seveda Naja 3 na porocno potovanje, ane. V glavnem, dopusti so se zaceli, juuuupiiiii!!!!!!!!! Ej zdele sem bila vmes na eni konferenci al kak bi se reklo. In pol smo imeli na koncu se terenski ogled in me je tip zraven mene cist skoz gledal v trebuh. Nepremicno. Pa sem ga pogledala, pa se kar naprej. Ma pol mi je bilo pa ze tolk neugodno, da sem se prestavila. Sam je cez kake pol ure spet nasel isti objekt za gledat. Mislim! Mal se pa lohk kontrolira, ane! Pomoje je ugotavljal, a je, a ni, a je noseca, al je debela??? Ma tipcek, saj mi na riti pisi (La vie). OK, Fajn se mejte! Saj sekiram se ne, ce me poznate, sam firbec me pa matra kera bi lohk bla. Madonca.....
|
|
|
|