tintara -> RE: Decembrčice (21.6.2006 6:46:56)
|
Zivijo punce! Kolk sem se vas navadila, sem danes zjutraj ko sem se peljala v sluzbo premisljevala, da vas moram nujno se zadnjic pozdravt pred dopustom, pa ce imam se tok dela in bi sla kaj prej domov. Za vas ze imam cas. Danes ponoci se mi je prvic zdelo, da je bilo res vroce. Prej so se moci kar ohladile, danes se mi pa zdi, da je sele nekje proti jutru postalo bolj hladno. Ampak kar naj greje, me je prevec prezeblo, da bi nad vrocino jamrala. Husa: a dej ga srat, a ni ti ime Husa? Zdaj pa res vse vem, ko si mi to povedala. Drgac pa sorry, k sem ti vcer mal zatezila s tem kdo si in tko, ampak saj mislim, da sem pogruntala. Smo vse mal prevec zgovorne in gres pol sam poste za nazaj pogledat in sestejes ime, ko se kdaj podpises in to kje delas in je. Pa ti obljubim da bom tiho, te razumem. Danes sem sicer zmenjena s sestro(tvoja sosolka, ce sem te prav zgruntala), da bodo otroc mal skup, ampak ji ne bom povedala. Nic bat. Pa ne sekiraj se, zagotovo si sposobna donosit in vse. Sem pa bila po moji slabi izkusnji v lanskem decembru tokrat tudi jaz veliko bolj previdna in sem tudi domacim povedala sele po nuhalni. No, obe sestrci sta pogruntali nekaj prej, ampak nisem cist hotla priznat. Drzim pesti zate drug teden, prav? Aja, meni tudi nic vec ne spika, pa kolkr se spomnim je blo tud v prvi nosecnosti prbl tako. Punce, jaz moram zdaj res delat, da skoncam zadeve. Uzivajte teh 14 dni, ko me ne bo, pol se pa spet kaj slisimo. Pa da mi zdrave ostanete! Naja 3: tebi pa zelim eno lepo poroko, z lepim vremenom (temperature so zdaj ze skor enake kot pri nama, se par stopinj dodas in imas lepo, vroco poroko ob dveh popoldne) in se lepso nevesto. Pa fajn ga zurajte. Uzivajte, pa pejte se kaj kopat. T
|
|
|
|