tinaaja -> RE: UPANJE PO SPLAVU (8.8.2006 10:44:22)
|
krtexx, jaz se strinjam, da moski drugace prenasajo vse te stiske. Jaz za mojega vem, da noro trpi ob tem, da bi vse naredil, da bi mi pomagal, ampak.. V koncni fazi, si ti tista, ki mora it na pregled, tista, ki morda dati cez razne bedne postopke in najbolj obcuti vso bolecino. Moj je trpel zraven ko pes, ampak jaz sem morala v bolnici lezat, cakat kdaj bo prislo do iztiska. in sem bila jezna na vse, da se mi to dogaja. tud njemu sem povedala, da vem, da trpi, ampak dalec od tega kot jaz - direkt in je dobr vedu, kaj sem mu hotla povedat. Tud vceri sem bila jaz noro zivcna, on je bil pol pred pregledom mal- na sreco je bolj skuliran kot jaz. Ko sem bila not je bil pa revez cist bogi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ampak sem ven prisla z nasmehom okol cele glave. pol se je videlo, da je tudi njemu se oddahnilo. jaz ne vem, kaj bi brez njega.. je pa res, da taka izkusnja par ali se bolj poveze ali pa razdvoji. Glede tvoje nosecnosti, krtexx, pa bi morda raje dala unih cca 6000si in sla na UZ nekam privat. Boljs, kot pa da si cist zivcna. Lana, ne klic hudica, pocakaj, da vidis in do takrat obdrzi glavo gor in upanje. [sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif]
|
|
|
|