tinaaja -> RE: UPANJE PO SPLAVU (10.8.2006 7:53:01)
|
Krtexx - zal mi je. Vcasih se prou zamislim, kwa je z usodo, da se takole igra z zivljenji. Mislim, da pa tole res ni vec splet nesrecnih okoliscin, ampak da je kaksen drug razlog zadaj. Zelim ti, da bi ti lahko rekla, da bo vse ok, da se naprej upaj, ampak mislim, da je najbolje, da se pogovoris s svojo G, da ti pove menenje in na podalgi tega ukrapata - ali cakanje ali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Pa predvsem naj ti naredi plan preiskav. Vprasaj morda, ce je mozno, da bi te dali na IVF, ker tam naceloma lahko izberejo jajceca in semencece. meni bi to delali, ce bi imela oba z mojim en gen, zaradi katerega sta umrli moji sestri. Na sreco ga on nima. Mah kar na jok mi gre, pa si se dalec ne morem predstvaljat, kok mora biti tebi hudo. probaj poklicat po tel tudi na Medgen Brezigarjevo za nasvet, kaj bi ona na tvojem mestu naredila - preden gres k svoji G. Da bos imela ze neke korake, kako naprej. Pismu, prou zalostna sem in si zelim, da bi imela eno carobno palicko ali zlato ribico, da bi z eno zeljo, enim zamahom zbrisala taksne tegobe vseh zensk.. Krtexx - tukaj smo, da s tabo delimo bolecino in srcno upam, da zelo kmalu ponovno veselje.
|
|
|
|