mamči -> RE: ste kdaj pomislili (10.8.2006 20:58:03)
|
Ne vem, kako si ti to predstavljaš - sama namreč živim v isti hiši kot moji starši, pa vendar trenutno "midva" z dragim ne obstajama, oz. so najini trenutki zelo, zelo redki. Tašča tud ni daleč doma, pa vendar še nikoli ni imela nobenega od mojih malčkov v varstvu - nikoli ! A misliš, da lahko kr dostavim otroke k mojim in pol adijo - ja, veš da ! Pa ne, da ju moji ne bi radi počuvali, ampak jaz nimam srca, da ju zvečer še s tem obremenjujem, ker nista več rosno mlada. Je pa res, da mi mama tamalega čuva, ko sem v službi. Evo, ravno danes sem prvič delala in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je bil prvič v varstvu pri babici. To mi pa v resnici veliko pomeni in nikoli ne jamram, ker se zavedam, da to veliko pomeni. Ti pa dam prav, da je hudič če res nimaš žive duše. Aja še to - zvečer ne morema sama na sprehod (že zato, ker ko mala dva zaspita je treba še marsikaj po hiši naredit ), v trgovino hodimo skupaj, al pa ima eden otroka eden pa piči v trgovino, v kinu sem bila v zadnjem letu in pol 1x, 1x na rojstn. dnevni zabavi (sama z mojim )....evo, kaj več se sploh ne spomnim.
|
|
|
|