|
frrrr -> RE: Oktober 2006 (11.2.2007 22:57:51)
|
da mau še poročam... v sredo šli na Koroško... Jašo že v LJ pripravila za spanje, tam le prenosno posteljo postavila in ga preložila notr... spanje dalje. v četrtek sm šla s tamaučkom do mojih staršev... zvečer nazaj k moževim spat... v petek smo bili pri bratu in njegovi punci, ker je mož neki računalnik rihtal... vmes smo skočili še do kolegice na obisk, kjer smo mau vozičkali v soboto smo bili kr cel dan v SGju... smo se 3 ure šetkali okol... vmes do kolegice skočili (samo dete pokazat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) danes na kosilo skočili k mojim staršem, potem pa počasi proti LJ... in ker je bila že pozna ura, pa stanovanje ni bilo segreto za kopanje, sva tamaučka samo na hitro umila okol mednožja (bolj na široko), pa obrazek sm mu umila... bo pač en dan preskočil kopanje ali intenzivno umivanje... in potem sm ga podojila in je kr zaspančkal dalje... se mi zdi, da je že po avtu imel mau noči, čeprav smo že pred 20. prišli v LJ to je to... Jaša bil full pridn... - spal celo 5,5 ur v kosu... že dolgo ni bil tolk priden... danes in včeraj smo spali do 8:20... - skoz se smejčka... - jedla sm vse (tut kisano solato, čebulo) pa je blo ok... kaplice sva uporabila le 3x v 5ih dneh (polovično porcijo - vsak drug dan), pa še to sva kasneje ugotavljala, da mogoče ne bi bilo potrebno -> danes jih je v dobil pred spanjem, ker je prkal med dojenjem in se vmes 2x mau zvil (bolj preventiva, da bo lepše spal) - babice, dedki, teti in strica so navdušeni in čist zacopani vanj... zdej je pa res vse... grem zdej pod tuš, pa perilo še imam za obesit... pol grem pa eno fajn knjigo brat - Zdrav otrok in ljubezen staršev, ki sm si jo v knjižnici izposodila... lep večer!
|
|
|
|