atena777 -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (27.7.2007 8:34:38)
|
Še vse drnjockate? Mi smo imeli pa budnico že tkole zgodi. Ampak ni sile, ker sem kr nekam spočita danes. Zima07 mi se že res dolgo nismo videli, pa je od takat res morda malo zrasel. Ker naš skoraj nič ne rase, razen v mišice :). Zato pa rase v možgane, ker me zna tko prelisičit, da se še trgovke krohotajo! Iz divjega joka od bolečih zobkov, se stanje takoj spremeni ko ga vzamem iz vozička: širok nasmeh pokloni prodajalki za pultom. Potem spet vidim, da kot prvorodnica še veliko stvari ne vem, zagotovo pa ne kako izgleda ko bolijo zobki...Minili so tudi časi, ko bi se on sam igral, ker to se meče naprej kot skakalec v višino. Iz guganja na kolenčkih naprej za igračo...To je posebna športna disciplina, ki jo sedaj obvlada kakšen teden. Skratka jaz se samo za glavo držim, fth pravi to ne sme, to ne sme, on pa oizvaja vse živo. Moram prav slike pokazat, ker se ne da opisat... natali07 kako je kaj z Urbanom in gosto hrano? Že kaj je spet? David je prav rad tudi zelenjavo, samo da jo malo zabelim. ajja meni je pediatrinja svetovala, da zabelim z malo soli (jaz dam himalajsko) in malo olivnega olja. In od takrat je vso zelenjavo...Če pa ne gre dol, pa dodam še malo mlekeca, ali pa naredim miks, korenček, krompirček, bučka. Ampak to je bilo samo na začetku uvajanja. Danes bova jedla spet bučko. Baje je to fino tudi za nas - za čiščenje. Jaz jih obožujem.
|
|
|
|