atena777 -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (29.7.2007 22:51:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Nekaj sem še hotela vprašat, ampak se zdaj sploh ne morem spomnit. Nočko! HA HA HA!!! Meni se to tudi dogaja. Baje to spada v materinstvo in mine - skleroza namreč.. Ajja morem ti povedat, da nismo zdržali brez STOKKEOVE original prevleke (BUmber se ji reče), ker je David tako živahen otrok, da ga skos lovimo po poseljici, ker gre že dva tedna na vse štiri postavlja in se ziba ter butne tudi z glavico ob rešetke, pa nogice zahakla med rešetke in potem opleta s trupom - me je skrbelo, da bi se kaj poškodoval. Sedaj je pa mir. Smo pa vzeli tistega talušnega z novimi motivi - kravce in mucki...Sem ga komaj dobila. Ena nova prodajalka je bila in je rekla, da je začakati 6-8 tednov. In potem sem toliko vztrajala, da so klicali na Rudnik, pa potem je šla ena vse škatle premetat v skladišče in je našla edinega nekje čisto na dnu škatel. Sem bla zelo vesela. aja pa še to. Pred časom vem, da je ena potožila, da imajo samo Medvedke puje za na steno. Sedaj iamjo v Lj. BC, ki je prenovljen, večjo izbiro. Mi smo nabavili šele sedaj, ko imamo tudi igralnico spedenano. In še to glede zelenjave. Sem ravno pisala na sosednjem forumu, da je D. GH bolje sprejemal pri 4 meseceh+ kot pa sedaj skoraj pri šestih. Očitno so obdobja, ko so bolj in manj dojemljivi. Pomaga pa mešanje razičnih zelenjav (recimo skupaj korenček, biučka, krompirček). Če je kriza dodam še malo mojega mleka, ampak sedaj ni več potrebno, zadostuje sol in olje. Ampak bučk se je pa definitivno preobjedel :=)
|
|
|
|