MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> GradnjaSporočilo


bonika -> MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (28.2.2007 21:52:43)

Ali ima katera izkušnje z montažno hišo? koliko vas je stala? koliko kvadrature? katera firma?
pr nas bo hiša vrstna in je že narejen zazidalni načrt, tako da ne bi mogli vzeti tipske hiše, ampak nam bi jo morali zrisati, ali katera ve če to ful podraži zadevo?
Blejka26 -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (28.2.2007 22:03:09)

ravno pred kratkim mi je moj povedal,da ima sodelovca ki je plačal 22miljonov za montažno hišo na ključ in da ga je ta firma,pri kateri je naročil,ogoljufala.In to mislim da je ena izmed znanih ponudnikov-jelovica ali marles.
v glavnem iz tiste hiše je dobil tko rekoč sranje.Ničesar niso naredili kar bi morali.Res katastrofa.sedaj jih seveda toži,ampak to bo trajalo...
tko da če se boš odločila za montažno hišo se temeljito prepričaj,kako in kaj da se zgodba ne bo ponovila
marsovcek -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (28.2.2007 22:36:56)

Jp, mi jo imamo. Klet, plata, nato montažno. Ni potrebno vzet vse - na ključ, od proizvajalca hiše. če bi še enkrat gradila bi se tudi odločila za montažno. Piši na zs.
triša -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (1.3.2007 10:35:39)

domennatalija a se lahko natančno pozanimaš kateri proizvajalec je bil da ne bomo nasrkali.

Marsovček, sem ti probala poslati zs pa ne znam.
Kero hiško mate in pri kom ste jo dali delat? Pa kolko te je prišla vseljiva?
A misliš da je klet potrebna, ker se mi zdi ful draga (6 mil )?
Ines. -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (7.3.2007 14:02:53)

Jest imam tudi namen živeti v montažni hiši. Včeraj sem od Jelovice na sejmu DOM izvedela, da delajo samo še netipske hiše, ravno zaradi razlik med prostorskimi ureditvenimi plani. Idejno skico in predračun naredijo breplačno. Dobiš pa tudi katalog in najnovejši cenik, ki pa je bolj za usmeritev, koliko te bo takšna hišica stala.

Gled izkušenj gradnje in življenja v montažnih hišah pa veliko piše na portalu forumov Podsvojostreho. Meni osebno je najbolj všeč Jelovica. Tudi o Lumarju nisem prebrala nič slabega. Čez Marles pa je napisano že nekaj pripomb.

LP!
ery -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (7.3.2007 14:05:06)

A ima katera izkušnje s hišami Jutting?
bonika -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (5.4.2007 11:11:23)

izkušenj nimam, na netu sem gledala njihove hiše in cenike in so cene zelo ugodne. sem pa slišala, da naj bi to delali bolj za vzhodni in južni trg, tako da ne vem kakšna je kvaliteta. 
TinkiBinki -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (11.4.2007 12:16:32)

Mi bomo imeli montažno hiško. In sicer sva se med ponudniki odločala med Kagerjem in Marlesom, tudi drugam sva dala povpraševanje, a so se slabo odzivali. Na sejmu Dom sva se zaljubila v hiško od Marlesa - Modern 138 kvadratov in ta teden bomo podpisali pogodbo na ključ. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Midva sva z Marlesom zadovoljna in jim zaupava. Letos naj bi stala. Vas obveščam o fazah gradnje... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
TinkiBinki -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (11.4.2007 12:18:18)

Aha, Bonika še to sem pozabila napisat. Da se vse spreminjat in ni nujno, da je tipski projekt, a to pomeni, da je dražja izdelava PGD (narčt za gradbeno) in pač doplačila za vse kar imaš dodatno (stene, frčada, balkon...). Midva bova vzela tipsko, s sejemskim popustom, ki je 3%.
joma -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (13.4.2007 14:29:39)

Midva sva tudi prejšnji teden podpisala pogodbo z Marlesom, sva lovila sejemski popust, zdaj bomo pa delali projekt. Izbrala sva Valido.
Anonimen -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (13.4.2007 14:34:21)

Ne da se prilepit.Lepa hiša-Valido [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Miška76 -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (13.4.2007 21:49:12)

IZVIRNO SPOROČILO: joma

Midva sva tudi prejšnji teden podpisala pogodbo z Marlesom, sva lovila sejemski popust, zdaj bomo pa delali projekt. Izbrala sva Valido.


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] midva sva se tud odločila za Marles, tip Valido. Ko sva dobila katalog na sejmu DOM (lansko leto), sva si vsako hiško zares ogledala in sva se v pol leta odločila za ta tip,samo sedaj čakava na odgovor o zazidljivosti, potem pa greva v akcijo.Upam, da že letos, ker si res močno želiva!!
TinkiBinki -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (20.4.2007 12:27:56)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Valido je lepa, ja. http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=29&lang=SLO
Midva bova imela to novo Modern, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ne morem prilepit slikce...
MarijaPo -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (20.4.2007 12:47:37)

Tale Valido je res ful lepa. Mi bi bili zadovoljni ze samo s spodnjim stukom. Ima cist vse kar rabis, spalnico, kopalnico, otrosko sobo, kuhno, dnevno, wc.
Dobr ste se odlocle punce, upam, da boste uzivale v lepi novi hiski. :)
Taula -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (3.5.2007 12:10:32)

Tale Valido je res ful lepa.


Valido imajo naši sosedje. So jo postavili lani jeseni. Meni je v živo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]
joma -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (3.5.2007 21:41:49)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Za našo Valido sva plačala precej veliko akontacijo, tako da zagotovo bo. Postaviti jo moramo do konca leta. Jeeee...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Dodala sva še garažo, od vhoda do zadnje strani hiše, tako na L, z nižjim slemenom od hišnega. Po risbi zgleda kul. Taula, v katerem kraju stoji ta od lani? Ogledala sva si dve v Ljubljani.
Taula -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (4.5.2007 11:49:58)

Po risbi zgleda kul. Taula, v katerem kraju stoji ta od lani? Ogledala sva si dve v Ljubljani


Ta ima roza fasado in je v smeri Zalog.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Si to videla?
joma -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (8.5.2007 18:58:55)

To sem videla, ja. Samo so jo malo spremenili. V bistvu je ožja in in dvignjena. Najina bo brez vidne podkletitve, da bo stala tako, kot je v katalogu, pred dnevno sobo in jedilnico bo ravna terasa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Dadi -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (20.5.2007 21:40:36)

Nama so všeč hiške od Lumarja,(www.lumar.si) pa poglej kakšno Libella....Če bo vse posreči jo bova kmalu začela postavljati....do takrat pa držte pesti, pa še kak očenašek gor v nebesa pa bo...Vzela jo bova pa samo do 4. faze ker nama več ne znese...zemlja pa še hiška...mal hud strošek, za samo eno plačo.
atanja -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (20.5.2007 22:00:00)

Midva sva se tudi odločala za montažmo pa nama je arhitekt svetoval zidano ker je cenejša pa še bolj je obstojna. Mislim da nama je razlike dala prib. 5miljonov tolarjev.

Sam da še nimava dokumentov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
joma -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (1.10.2007 21:59:31)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Da se spet malo oglasim... Imava gradbeno dovoljenje, naredili smo izkop, pol hriba smo zravnali v plato, sedaj nam delajo temelje za klet, Naša hiška Valido bi morala bit letos postavljena! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Piškotka~ -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (2.10.2007 8:28:58)

Mi imamo pa Lumarjevo in komaj čakamo da se vselimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
la-na -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (2.10.2007 9:57:02)

Piškotka~, katero Lumarjevo hiško pa imate? Nam so tudi ful všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
TinkiBinki -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (5.10.2007 16:00:59)

O, JOMA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], a potem se letos že selite. Pri nas se je malo zavleklo z dokumentacijo, a bomo drugo leto pred poletjem preseljeni. Jupi!
bonika -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (24.10.2008 21:08:28)

midva sva se odločila za jelovico,ampak smo še vedno pri papirjih,upam,da nama rata vsaj do konca leta skup spravit PGD.
Super joma,da ste že tolk daleč! No,saj od takrat ko si pisala,je že nekaj časa, a vaša hiška že stoji?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>