baguSka -> RE: poroka 2008 (2.3.2008 17:14:29)
|
Bankc, jaz sem bla ze na veliko porokah in ti lahko povem, da se obicajno vsi dobijo ze pred poroko, kjer je neka pogostitev (piskoti, kanapejcki, vincek, aperitivi...). Potem grejo zeninovi svati do neveste, kjer zenin prevzame nevesto (pri njej so tudi ze zbrani njeni svati) in potem grejo vsi skupi na poroko. Upam da si me razumela!? Grem pa maja na eno poroko, kjer ne bo tako. Se bomo pa vsi zbrali pred cerkvijo, kjer bomo vkljucno z zeninom pocakali nevesto, se bosta porocila, potem pa gremo v Piran se na civilno poroko. Ko pridemo ven bo sampanjec, potem pa gremo v Ankaran na ohcet. :)) Tko da naredi cisto tako kot tebi pase oz vama!! Meni recimo je blo na zadnji poroki celo najboljse, ker sem zamudila tisto pogostitev pred poroko in sem prisla direktno na grad, kjer sta se porocila. Pa je cas hitreje minil. Je pa fino po drugi strani pridt ze prej, da gledas kako zenin pride po nevesto in te zadeve.. Meni je blo vedno lepo, ko sem gledala neveste, kako so prisle skozi vrata in so hodile po stopnicah proti zeninu.. To je tisti trenutek, ko je nevesta tok lepa, da ti vzame sapo in ti gre na jok.. :))) Vsekakor je odlocitev vajina in samo vajina. Ne glede na to kaj svatje recejo, ker verjetno glih nimajo cisto vsi enakega mnenja glede tega.
|
|
|
|