bt08 -> RE: poroka 2008 (3.3.2008 11:13:27)
|
Flaška kako je fletkan v vodi Jaka.Mi smo se tud šli kopat ko je bil star tam okol 5 mesecev v Čatež,je noro užival,zdaj pa da ne govorim,ga domov ne spravmo. Fragola lepo imata spedenano,jedilnica je super.Jaz bi tud mela jedilnico,sam mam pre malo prostora.Bom enkat poslikala kako imamo sedaj,pa kako bo pol,če ne bo do spremenb prišlo in se nam nasmehne sreča in gremo gradit našo hiško. bubamara jaz bi tud gledala slikice. Pri nas bi tako nekako zgledalo: 10.30 zbiranje svatov pri meni 11.00 pride Tomaž po mene 12.00cerkvena poroka 13.30 šranga pred cerkvijo 14.30 slikanje v preddvoru 16.00 civilna poroka 18.00-18.30 ohcet Upam da bo ratalo,nimam pa pojma. No v en vrtec smo oddal,zdaj pa še v našem kraju 17.3.Povsod je takla gužva da je joj.Sem rekla najbolj da ga v Lj vpišem.Pa taki kriteriji da dol padeš,mi ni jasno kako je lahko tak kriterij,pa da majo otroci nezaposlenih staršev prednost pred zaposlenimi.Najbolj da dam odpoved. 17.3 mava pa še zobarja,sistematski pregled,smo dobl pošto,to bo spet jok,me je kr strah.
|
|
|
|