Kristina_1 -> RE: Julijke 2007 (11.10.2007 23:52:01)
|
Zvesta hvala za DVD, sem dobila, res si zlata. Ob prvi priliki se ti oddolžim. Yankee, če nima vročine greš lahko ven, mu bo prej koristlo kot škodlo. Bojana2 jaz česem ko se doji. Glede spalne vreče, moja itak spi na hrbtu, drgač pa lahko glih tako na bok daš. Mam pa tako brez rokavčkov, jo je lažje oblečt.. Madejka jaz mam knjigo in pridno pišem, za tavečjega sem sproti, zdej pa sem glih zadnjič vpisala še za nazaj. Pa za tavečjega sem dala razvitslikice in jih glih na konc nosečnosti napopala v album, pridna jaz. Jaz dam slike razvit enmu privatniku, prjatlca pa da v Hofer, k majo tud mat varjanto, kar v DM ni možno; so pa baje mal drgačni formati. Zvesta a nimaš nič jakne. Kr tvojga okupiri, nej miga možek, bo šu pa drug teden k frizerju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Natalija poklič k g. in se pejt pokazat čez sigurno ga ni. Da nisi mogoče noseča!? Naša pa je 2 dni skoz jedla, zdej pa 2 dni ful spi, jaz pa sem bla pridna, sem mal pospravla zelenjavo z vrta, pa vložila gobe, jutr pa spet hiško pucat.
|
|
|
|