Ajvy -> RE: Julijke 2007 (12.10.2007 13:39:26)
|
Zdravo vsem kako ste kaj.... Sem vas kar malo pogrešala, malo mi je tudi uspelo prebrati za nazaj...ampak ne vsega...počasi.... MI smo nekak kr kul....sem bila pa v takem podnu, da boh pomagi....sedaj sva samo na flašovju, če mam slučajno prepoln jošk, mi ga sprazne...se ne sekiram več, pa tudi navadila sem se že, mam svoj sistem in je papica en dva tri pripravljena...me je pa seveda to in ostale stvari , orenk udarl po žepu, da po domače rečeno nisem imela niti za zenf- to me je pa še dokončno dotolklo....no, ampak tudi to je šlo čez, ko sem po nekem čudu dobila porodniško nakazano mau prej..... Da bi bila seveda mera polna, je poskrbel še moj oči, k me je obtožu da lažem, k je hotu ob pol devetih zvečet frizer pucat, pa sem jst rekla da ga ne bom, ker sem mu zadnjič rekla če ga bomo pa ni bil za- zdej pa jst nisem bla...pa me je veselo obtožil, da lažem na kilometre, ker oon pa povabila za pucanje freezerja ni slišal...seveda, razumljivo, da mi je še bolj vse dol padlo...sem se mu zahvalila za lepe besede....in odšla kavo pit- se pomirit....da ga vidite zdaj kako je sladek ko ve ,da ga je orenk usral..... No, to je bilo v kratkem vse......al pa vsaj polovica.... zdej grem pa u miru kavo spit...... POgrešam mami, ona bi ga sigurno v kozji rog nagnala, pa tudi ne bi bili v takih čudnih odnosih, k bi ona vse porihtala........full jo pogrešam......
|
|
|
|