NAVT -> RE: (Južna) Primorska (4.2.2008 23:14:17)
|
Hvala za vse lepe želje. Upam, da bomo res kmalu zdravi. Današnji dan je bil kar težek. Naša Neža je bila prav boga. Thaiss, gripo nam je prinesu moj mož iz gračiške šole. Tam je namreč razsajala. Torej mi smo letos GRIPA za pusta :))) Sibil, škoda da nisem vedela, da imaš tudi ti pumpice. A so res tako dobre? Upam, da so. Zdaj imam namreč Narhinel, ki je dobra pogruntavščina, a meni se pri tretji nosni luknji začne vrtet v glavi. Če to delaš vsake tri - štiri ure in imaš štiri nosne luknjice...... Včeraj sem malo brskala na temo teh inhalatorjev in izbrskala internetno stran od nekega izolskega podjetja, kjer pravijo, da dobavljajo inhalatorje neke IT firme, ki jih izdeluje za priznane proizvajalce, dobavljajo pa po veliko nižji ceni. Moram malo prečekirat, mogoče pa nardim biznis. Vam bom poročala tudi kaj na to temo. Helenav, ko so nas v bolnici vidli, so nas poslali kar v NAŠO sobo. (Št. 7) - toliko o našem zdravju. Sem pa začela na tešče pit Actimel. Načeloma ne padam na finte, a zdaj sem že obupana.
|
|
|
|