NAVT -> RE: (Južna) Primorska (5.2.2008 23:36:13)
|
POROČAM: 1. Dobila sem pumpico za nos in je es super. Vleče kot tista v bolnici, pa sesalec sem dala na minimum. Tudi mali dve pol manj jokata, kot če jima pucam nosek z Narhinel pumpico. Res dobra naložba! Priporočam jo vsem!!! 2. Vedela sem, da sem zamudila neko akcijo v Hoferju, kjer so ponujali inhalator za 40€. Akcija je bila že sredi januarja. No, danes pa odkrije moja mama ta inhalator v koprskem hoferju. Pa sem ga šla kupit. Seveda sem kupovala malo mačka v žaklju, ker tam nisem smela podrobneje pregledat vsebine škatle. Tako da sem kupila in upala, da mi ne bo treba zadeve vračat. No, poskusili smo še to, in dela tako kot uni v bolnici. Mi smo prava privat bolnica. Pacientov je dovolj, pripmočkov tudi ... sam še polža v solati rabimo :)))) Stanje se izboljšuje. Neža je imela ob 5-ih zjutraj 38.8°C, dala sem ji svečko, pol pa vročina sploh ni več narastla. Zdaj čakam, če bo še Brina fasala drugo rundo. Aljoša in Neža sta zakuha dvakrat. Upam, da bo Brina to preskočila. Upam, da bomo ujeli kakšen žarek. Če ne drugo, gremo v četrtek v RA, najbrž zadnjič, ker je njun razvoj več kot super. Naša Brina se je začela postavljati na noge. Včeraj sem ležala na tleh na blazini. Brina se je priplazila do mene se z rokicami naslonila na trebuh in se dvignila na nogice. Ta mi bo zbežala, pa še vedela ne bom kdaj.
|
|
|
|