pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (1.7.2008 8:14:00)
|
Dobro jutro še z moje strani. Nika, tole s kahlico zna biti res kaj iz vrtca, da ji je mogoče nerodno, ali kaj podobnega. Jaz mislim, da ti bo Tažana znala svetovati, ker je pri nas bil tudi včeraj res en velik preobrat na vzgor. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Torej, v vrtcu mu je enkrat malo ušlo, drugače pa je lulal na kahlico. Doma pa skoraj nisem mogla verjeti... Ob 16:30 reče: Zdaj pa grem lulat na kahlico, pridem do njega, ko si že slači gatke, se polula, vstane in mi pokaže ves vesel s prstom na lužico. Jaz sem bila čist navdušena, pa je rekel, da sem vesela. Čez 10 minut... Zdaj moram pa še enkrat lulat, se usede in res lula. [sm=smiley36.gif] Spet isto veselje. Skoraj nisem mogla verjeti. Skratka, nato je še 2 x šel sam od sebe. Enkrat sva celo v otroški sobi zlagala njegove igračke in reče, da gre lulat, pride nazaj, ga vprašam, če je lulal in potrdi. Grem pogledat v kahlico, lužica not. No, enkrat je bilo pa tako, da sem ga žgečkala, pa mu je mal ušlo in takoj reče...moram na kahlico, ga dam, se polula do konca. Nazadnje, zvečer pa kar sam gor in se je še pokakal. Tako da, včeraj je bil res zelo uspešen dan. [sm=bravo.gif] Niti enkrat se mi ni polulal, razen takrat, ko sva se igrala in žgečkala, pa mu je mal ušlo. Sem pa opazila, da ga je brezveze non stop nekaj dregat in silit, naj gre lulat, pa kakat, pa ne smeš lulat na kavč, pa ne to, pa če boš lulal na kavč, ne boš to pa to... Tako je prej to zgledalo, ko smo ga opozarjali na 3 minute, ker sta "pomagala" tudi tašča in tast. Potem ni niti hotel več na kahlico, ne stranišče in je imel tako slabo vest, ko se je polulal z dedijem v gozdu, da sta za kazen šla domov se preobleči in nič kamenčkov metati. [sm=zmeden.gif] Mislim, da mora otrok sam poštekati, naša naloga pa je, da ga vsake toliko časa opomnimo. Tudi jaz sem mu rekla, da ko bo lulal, dobi recimo čokoladko, nikoli pa, da če bo lulal v hlače, ne bo dobil čokolade. Tako da, upam, da smo na pravi poti in upam, da ne bo kakih sprememb, ko pride nova članica. Bravo Valla in Nik. Vam je pa tudi to expresno uspelo. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|