pety78 -> RE: Septembrke 2005- 2. del (6.7.2008 13:08:43)
|
O, benika, a to ste bili vi? Sem vas vidla na 24ur, ko je bilo, kako Čehi množično odhajajo na morje....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jaz sem pa sama doma. Je Matjaž zjutraj Vida vprašal, če gresta v živalski vrt, pa je bil takoj za. Pa še dedija sta s sabo vzela. Kak jim je luštno. Meni je pa vroče, pa kopalnico sem pomila, drugi stroj cot se pere, posodo sem dala v pomivalca, pa kuhinjo pomila, ostalo je pa še kar znosno. [sm=jezicek.gif] Mi je rekel Matjaž, da bom šla rodit, ko bom vse pospravla. No, evo, pa sem imela zadnjič generalko, pa nič. In me pouči, da sem pozabila na ................ klet!!! [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vam moram zaupat, kaka baraba je. Skoz me neki zafrkava, pa se mi smeji, pa se dela norca iz mene. Pa sem mu zadnjič rekla, da bo že še videl hudiča, ko ga bom sredi noči zbudila, da mi je voda odtekla. Pa je rekel, da naj pazim, da mi ne bo po laminatu...[sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Saj je bila zafrkancija, seveda. Mi je pa predlagal, naj stoje spim z ajmrom med nogami, za vsak slučaj, da ne padem, pa si naj en štrik dam okoli vratu...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sem se mu pa jaz predvčerajšnjim fajn režala. Še včeraj sem se cel dan, ko sem se spomnila. Torej, ena moje kolegica iz MB je bila na naših koncih in je rekla, da se bosta s fantom, če ne bosta prepozna, zvečer oglasila pri nas. No, pa me zvečer Matjaž sprašuje, če prideta, pa sem rekla, da kmalu. Ura je bila okoli 22. pa sem že vedela, da ju ne bo. Pa grem na moj telefon in pozvonim z aktualno melodijo. Pa se kao javim in rečem, Ja, takoj pride! [sm=jezicek.gif] Pa rečem Matjažu, da mora ven iz bloka, da jima odpre, ker če pri nas za blokom parkiraš ni zvoncev in so vrata zaklenjena, tako da moramo dol, ali pa goste pošljemo na drugo stran na glavni vhod. [sm=smiley36.gif] Dec seveda hlače gor, pa gasa ven...[sm=jezicek.gif] Meni so pa solze tekle od smeha. Pa še telefon je pustil gor... No, čez nekaj časa pa pozvoni pri domofonu, se javim, pa reče: Ena nula zame! [sm=jezicek.gif] Sem si mislila, ja, bomo videli, koliko bo za koga, ko boš prišel nazaj...No, pa je le obupal pri čakanju in pride nazaj...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jaz pa itak crkovala od smeha...[sm=jezicek.gif] Jutri dopoldan grem v Kranj na pregled in na amnioskopijo. Mene je takooooo strah. Upam, da ne bo bolelo. Ali pa da bom že 5 cm odprta in me bodo kar v porodno poslali....ja, itak! [sm=jezicek.gif] Lepo se imejte!
|
|
|
|