andreja2000 -> RE: Decemberčki 007 (29.2.2008 13:38:12)
|
bsasab[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] opozdravljena med nami. Ayo vidim,da je pri vas kar pestro,pa super,da greš spet na koncert. Lana38 ja,mogoče so pa res isti vozički,naš je samo športen,ampak ga brez problemov uporabljam že sedaj,saj imam tako super vrečo,ki ravno paše k vozičku,res pa je vse v modrem,ampak saj je vseeno. Jaz pa že par dni ne morem ugotoviti kaj je z našo Evo,da jo kar znenada zgrabi in se joka kakih 15 minut in to z solzicami,pa na noben način se je ne da potolažit.Tudi ponoči se večkrat zbudi,vendar pa ne joka.Sva z mojim pomislila,da pa ji že morda zobki rastejo,ker se tudi grozno slini in ima rokice ves čas v ustih,pa bolj tečkasta je,celo v vozičku,kjer je vedno uživala.Drugače se pa tudi smeji,pa mogoče poje za eno spoznanje manj kot sicer.Sem sedaj vseeno kupila neki gel v lekarni,s katerim se namažejo dlesni.Piše pa od treh mesecev dalje in upam,da ji nisem prehitro namazala,ker bo tri mesece dopolnila šele 6.3.No,sedaj pa spančka že skoraj eno uro. No,kar pa se tiče dojenja,je pa pri nas bolj bogo,pa lahka pijem glih kar hočem,mleka je vedno manj,verjetno je stres glede mami prevelik,ja bo pač na aptamilu gor zrasla,če prav je to zadnje kar sem si želela.
|
|
|
|