Magi* -> RE: Decemberčki 007 (24.4.2008 10:27:06)
|
Magi: a si naredila kašico s svojim mlekom? A je spal čez noč? loncica, naredila sem mu riževo kašico Milupa, ki že vsebuje adaptirano nadaljevalno mleko (al nekaj takega) in se zmeša samo z vodo. spal je spet lepo do pol šestih. potem sem ga podojila in je naprej zakomiral. Manca je podvojila porodno težo pri 4m, pa je še prelahka. Brez veze. Taras bo po mojem komajda podvojil porodno težo pri 5. mesecih, pa je težkokategornik. res brez veze, se strinjam. danes sva že bila na banki. ob 12. greva še k notarju. jutri spet na banko, pa en sestanek imam v službi, bi blo kul, če grem. sam se mi verjetno ne bo dal zarad vsega tega laufanja. popoldne telovadbo. danes grem sama, imam varstvo za oba. sem pa fasala neko vnetje tam spodaj - verjetno zaradi stresa okol hiše in teh reči in kličem danes G, pa mi reče sestra, da ni variante, da me vzamejo, ker imajo te dni vse polno. sem čist en majčken znorela, ker pri vnetju te MORAJO vzeti in te MORA zdravnik pregledati, pol mi pa reče naj pokličem ob pol enih, da bom govorila z G direktno in mi bo mogoče samo kaj predpisal. brez pregleda. ja, ja, saj sem si sama kriva. že zdavnaj bi ga bila morala zamenjat. pa sem prelena in presmotana. no, šibam dalje.
|
|
|
|