Ayo -> RE: Decemberčki 007 (8.5.2008 9:48:06)
|
Dobro jutro! Tako, mi smo nazaj iz Slo! Kar veliko se je dogajalo, na hitro sem vas brala, za pisat ni bilo casa. V Lj smo imeli krasen soncek, sem letala okrog ze kar s kratkimi rokavi in japonkami. [sm=smiley1.gif] No, ampak sem sem potem na dan krsta zbudila vsa prehlajena. [sm=smiley13.gif] Krst je lepo izpadel, na koncu je bil zupnik cisto v redu. Gabriel je bil tako priden, da so se vsi samo cudili. Ni odpru ust enkrat samkrat, neverjetno! [sm=bravo.gif] Tudi potem na kosilu smo se imeli super! [sm=bravo.gif] Po kosilu smo sli v Portoroz, sem tam tudi praznovala RD, z mojim [sm=love.gif] in Gabrielom. [sm=smiley1.gif] Smo se 2x kopali v Rivieri z morsko vodo, Gabriel je uzival 100/h. Voda je imela sicer samo 30°, ampak on je cofotal in je bilo krasno. No, mene je [sm=love.gif] tudi castil na masazo in en tratma z blatom za RD. [sm=smiley1.gif] Pa v savni sem bla...lepo vreme...skratka imeli smo se krasno! [sm=bravo.gif] No, v Lj sem se dobila s SD in njenima puncama. Sta pravi manekenki, tako lusni, da ni za povedat. Mislim, da se je Gabriel zaljubil v Saro, samo je bila pa bolj navdusena nad njim Victoria, tako da ne vem kako se bodo zmenili. [sm=jezicek.gif] Bom prilepila slikice, kjer se to lepo vidi. [sm=smiley1.gif] Glede spanja, andreja in zelva, upam, da se je stanje izboljsalo. Je bila v teh dneh polna luna, lahko da ju je to motilo. Nas je v Slo kar bolje spal, bom morala veckrat priti! [sm=smiley36.gif] Pa se kakal je bolj pogosto kot doma. [sm=bravo.gif] Danes ponoci smo celo preskocili hranjenje in smo vstali ob 7.30. No, ampak se ne bom prevec hvalila. Vem samo, da pri nas ni problem v tem, da bi bil lacen, v to sem prepricana. Mi se se zmeraj samo polno dojimo, na 4 ure. Imamo pa danes pediatra in 2. cepljenje, pa da vidimo ali bo kaj rekel, da lahko zacnemo z raznimi kasicami, sadjem in zelenjavo. Ce ne prej sigurno bomo s tem zaceli v juniju, da se bo navadil, ker julija gre mamica v sluzbo, Gabriel pa v jaslice[sm=smiley19.gif] Verjetno sem se kaj pozabila...[sm=smiley1.gif] Sedaj sibam, ker imam stanovanje kot bomba in jaz sem kot strasilo. Lep dan!
|
|
|
|