RE: Srečna (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Posvojitev, rejništvo



Sporočilo


Saša27 -> RE: Srečna (10.6.2011 13:02:29)

Hvala, ampak žal sva še vedno sama, vendar upanje umre zadnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Pred kratkim sva dobila obvestilo, da so naju uvrstili na seznam možnih posvojiteljev v Makedoniji, iz Kosova pa še vedno čakava na novičke.




ronja -> RE: Srečna (10.6.2011 13:21:27)

Držim pesti, da čimprej stisneš svojo malo (ali malo večjo - ne vem, koliko starega otroka sta pripravljena vzet) srečo k sebi! Če exjugo republike ne bojo obrodile sadov, pa imajo starši baje dobre izkušnje s posvojitvami v Rusiji... Enkrat sem brala o tem, sicer je precej stroškov, vendar pa gre baje zelo hitro - v enem letu je večina baje dobila otroka. Mislim, da je bil intervju v Oni, nisem 100%, vsekakor je bil v Delu oz. njihovih prilogah - mogoče pokličeš tja in ti dajo kontakt - ker starša sta tam posvojila kar dva otroka (najprej enega, čez leto in pol pa še enega) in sta rekla, da bi rada pomagala drugim staršem v Sloveniji z nasveti, če bodo rabili...

Več se pa ne spomnim, ker pač ne spremljam tako zelo te tematike, čeprav sem kot otrok planirala imet 3 svoje in 2 posvojena otroka - ampak ko sem videla, koliko ljudi čaka nanje, se mi je zdelo nefer, da bi se rinila zraven, če imam lahko svoje otroke.

Želim vama vse najnaj in da bi čimprej prišlo do tega najnaj!




shanliang -> RE: Srečna ne (23.8.2011 9:03:39)

Nisem brala tvoje zgodbe, malo sem zasledila, da ti je bilo dano in vzeto , sem pa vesela, da ne obupate. Veliko sreče vama želim, upam, da kmalu dobita , tokrat naj bo vse lepo in prav.




Brinčika -> RE: Srečna (24.8.2011 21:47:57)

Saša27, je kaj novega? Ponavadi ko že na vse skupaj malo pozabiš te zna kaj presenetit, želim da se vama čimprej uresniči ta želja ker res že dolgo čakata...




Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 8 [9]