|
kajsica -> RE: IVF/ICSI - februar/marec (26.2.2008 12:48:47)
|
No toliko da vam javim. Bila na GK in glede izvida je pa takole: naj bi bila sekundarna infekcija zaradi nepravilnosti ploda. Sedaj ne vem kaj naj, možno je res! Bom pa še vseeno piskala drugo mnenje. Glede operacije pa takole, prestavili so mi jo za 1 cel mesec in tako grem na poseg 28.3. oziroma na ta datum bo pregled, 31.3. pa poseg. Pa tudi pri Tomaževiču. Mislim, ej ko sem sama šla tja, me sestre niti poslušati niso hotele, pa se je Bokalova zavzela zame in to je to. Pa verjet ne moreš. Res pa je da prej ne gre, ker sedaj sem ravno na sredini ciklusa, endometrij že rahlo zadebeljen, tabletk pa nisem jedla. Pa že 1 mesec je veliko! Sedaj grem še do osebne zdravnice in bom še njo napadla kar se izvida tiče, da mi pove kako in kaj. Bokalova, je name res naredila vtis in ko je vidla kako so mi ponagajali na GK se je res osebno zavzela zame in hodila z menoj od vrat do vrat, pa UZ mi je tudi naredila. Punce, res me zanima kakšno je vaše mnenje o njej, o Bokalovi!!! prosim za mnenje!!! Ker je res vseeno na GK kateri zdravnik vodi tvoj postopek, saj itak greš skozi vse roke. Mi je pa zatrdila da s pingvinčki ni nič narobe. Pa še to, ko sem povedala da dragi odhaja, mi je rekla, pa saj ni problema, jih bomo pa zamrznili, če sedaj ne bo šlo. Samo mene še vedno muči ta infekcija. Čeprav sluznica je pa sedaj OK. Imam pa sedaj en malo manjši problem, ker sem datum za prvi razgovor oziroma za drugo mnenje dobila pri Rešu tudi 31.3. sedaj ne vem kako postopek dalje. Naj pokličem sestre in jim rečem, da naj mi datum prestavijo al kako?! Prosim za nasvet.
|
|
|
|