|
Linda25 -> RE: IVF/ICSI - februar/marec (26.2.2008 13:58:07)
|
Pozdravček punce. kajsica, ne morem verjeti, kaj se zgodilo. Moje postoke vodi tudi Tomaževič in moram rečt, da sem kar zadovoljna. Ne rečem, da je nezmotljiv, ampak če se njemu kaj podobnega zgodi se tudi drugim. On je res ekspert. Mja sestra je delala na reprodukciji in je diplomirala na ginekologiji (je dipl. ababica) in mi je rekla obvezno pojdi h Tomaževiču. Rekla je, da so vsi ok, on pa še posebej. Kar verjeti ne morem, da se ti je to zgodilo. Po drugi strani tudi za Reša vse sorte govorijo. Kar je za nekoga dobro, ne pomeni da je za vse. To je vse relativno. Držim pestke, da boš zadevi prišla do dna, zaradi sebe, da boš vedela, kje je problem in kaj je res. arneja, navijam za tebe, da bo ET šel uspešno skozi. Za vse ostale punce pa, veliko uspehov. Pri meni je situacija taka, da je danes četrti dan špikanja z gonalom in 20. dan špikanja s Suprefactom. V ponedeljek imam UZ. Me je kar malo strah, kako se bodo zadeve odvijale. Ful sem utrujena, malo od vremena in malo od teh špikic oz. hormonov. Lp
|
|
|
|