| 
				  MARTINŠČICA ->  RE: jajčevci in beluši  (31.3.2008 9:22:15)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Iz belušev lahko narediš:   - zeliščno spomladansko frataljo z jajci (vršički belušev, drobnjak, peteršilj, mlada čebila, čemaž, rukola ...), 
   - kremno juho, 
   - narastek s testeninami in sirom, 
   - samo kuhane kot prilogo k mesu 
   - na pizzi ...
        Brstični ohrovt jaz:   - skuham in ohlajenega okisam v solati s česnom, kumino, muškatnim oreščkom, oljčnim in bučnim oljem ter jabolčnim kisom. 
   - včasih samo kuhanega in še toplega ponudim kot prilogo k mesu (lahko ga tudi popečeš na maslu in drobtinah ...)
     Jajčevci so uporabni kot bučke - je že Hope2 fajn napisala. 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |