Rubin. -> RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr (7.5.2008 22:55:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Smo imeli velik vrt(ne ob hiši). Na katerem sem kot otrok preživela veliko časa. na tistem vrtu so bili prisotni goži (kače). Nobene kače nismo pokončali. Smo jih pa prestavili (namreč oče jih je) na bližnji travnik. Ob tistem vrtu so imeli sršeni gnezdo. Jih nismo pokončali, ker nam niso škodovali. Oče je imel dolga leta čebele, dokler niso ugotovili, da je na njih alergičen in bi enkrat skoraj umrl. še vedno misliš, da sem krvoločne narave? Ne veš kaj mislim, da se od očeta nisi nič naučila, glede na tvoja odgovora: Če bi srečala gada na svojem dvorišču, bi ga pokončala. Živaloljubje gor al pa dol, do kač, čebel (os, sršenov) pač nimam usmiljenja. Men se pa zdi, da mal slabo bereš. ravno zaradi očeta une brenčeč stvari meni ne vzbudijo usmiljenja. Raje ubijem njih, kot pa da bi izgubila očeta. In ja, vem, da če si alergičen na čebele, ne pomeni da si alergičen še na ose in podobno. Ampak v tisti sekundi, ko ugledam katero od teh v stanovanju nimam lih veselja preučevat kaj za en [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je to. Mič... mogoče se ti zdi čudno, ampak se dogaja, da se zaredijo na dvorišču. Recimo lokal v katerem sem delala nekaj časa. Ob lokalu (res ni bil v središču mesta, je pa bila frekvenca ljudi, ki se je gibala tam okorg kar velika) je raslo staro drevo. Votlo. In vsako leto so se v njem zaredili gadi. In vsako leto je kak gad prilezel v lokal (ali v skladišče) pa ni nihče puščal na stežaj odprtih vrat. Torej oče ni ubil kače, ti bi jo. Oče ni pokančal sršenov, ti bi jih. A to si se naučila od njega. Če tebi prileti čebela pred nos in očeta ni v biližini bi jo pokončala. Kolikor se prebrala nimaš usmiljenja ne samo do čebel, na katere je oče alergičen, ampak še do marsikatere živali. Sej te ne mislim spreminjat, ti kar daj udri po njih, samo ne reči, da nisi krvoločna.
|
|
|
|