Anonimen -> RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr (7.5.2008 23:17:21)
|
Joj kako takoj v luft skocite! Ma mene ne gane noben zakon o zasciti kac in ne vem cesa, jaz se jih bojim in konec in ce bi zagledala gada pred sabo, si ga najbrz ne bi niti UPALA ubit. Zadnjic smo bili v Bohinju, ob jezeru, in sem sedela na deki in se ucila, tamal od mojga je sedel na skali v vodi in se igral, 2 m stran od mene je pa iz gozda prilezla neka ''metalik'' zelena kaca - pa me je samo gledala, jaz sem v tisti paniki naredila samo šššš, da je zbezala, ker si tudi kamencka nisem upala vreci v tisto smer (ne v kaco), da mi ne bi skocila v glavo. Ja, sem imela ze vse mozne scenarije. In malo prej je moj pes lazil po tistem grmovju, ki je itak mal zmesan in vprasanje, kako bi odreagirala. Kaca je na sreco zbezala ob šššš in je ni bilo vec nazaj, jaz pa sem vsa panicna stala ob vodi in cakala, da sta pes in moj prisla nazaj, da je moj vse pobral in da smo sli stran od tam. In tista (ali kaka podobna) plaza me ne vidi vec. Pa imam rada zivali, sem absolutno proti mucenju, ampak pri pajkih, kacah in mrcesu se pa vse konca. Mene je se rib strah in se mi jih gnusi prijet ... Soocit se pa niti pod razno ne mislim s tem strahom, tako da kakrsnokoli dotikanje kac odpade. Prenasanje strahu na otroka gor ali dol ... Aja, se to. Predlani na Pagu sem na sprehodu s psom srecala mrtvo kaco, ne vem kaka je bila in me niti ne zanima, lahko da je bil slepec, pa sem tako zakricala, da sem pomojem pol hise tam zbudila. Naslednji dan je bila pa povozena kaca sredi zelo prometne ceste mimo samih apartmajev. Pri babici na Dolenjskem sem pa poleti itak samo okrog hise, sploh, ce ni trava pokosena.
|
|
|
|