mesecnica -> RE: Februarski sončki 2008 - 3. del (24.6.2008 11:59:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Buči, nisem še uspela zrihtat. Sem ugotovila da sem narobe napisala, odstranit moram odsek, ne prelom strani. Sem že čist ****is včeri fasala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sam še tole popravim, pa nekaj literature citiram med besedilo, pa sem zmagala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Meti - probaj si pomagat v Wordu s pomočjo - vtipkaj odstranitev odseka in boš našla navodila. Men tole izpiše, če ti kaj pomaga: Brisanje preloma odseka Pokaži vseSkrij vseKo izbrišete prelom odseka (prelom odseka: Oznaka, ki ji vstavite, če želite prikazati konec odseka. V prelomu odseka so shranjeni elementi oblikovanja odseka, kot so robovi, usmerjenost strani, glave in noge in zaporedje številk strani.), izbrišete tudi oblikovanje odstavka (odsek: Del dokumenta, v katerem nastavite določene nastavitve oblikovanja strani. Nov odsek ustvarite, ko želite spremeniti lastnosti, kot so oštevilčenje vrstic, število stolpcev ali glave in noge.) za besedilo nad njim. To besedilo postane del naslednjega odseka in privzame njegove oblikovne značilnosti. - Izberite prelom odseka, ki ga želite izbrisati.
Če ste v pogledu nastavitve tiskanja (pogled postavitve tiskanja: Pogled na dokument ali drug predmet, kot bo videti natisnjen. Elementi, kot so glave, noge, stolpci in polja z besedilom so prikazani na njihovih dejanskih mestih.) ali v orisnem pogledu (orisni pogled: Pogled, v katerem so naslovi v dokumentu zamaknjeni glede na raven v njegovi zgradbi. Orisni pogled lahko uporabljate tudi za delo z glavnimi dokumenti.) in ne vidite preloma odseka, prikažite skrito besedilo (skrito besedilo: Oblikovanje znakov, s katerim je mogoče prikazati ali skriti določeno besedilo. V Microsoft Wordu je skrito besedilo podčrtano s pikčasto črto.) s klikom na gumb Pokaži/Skrij v orodni vrstici (orodna vrstica: Vrstica z gumbi in možnostmi, namenjena izvajanju ukazov. Orodno vrstico prikažete tako, da pritisnete ALT in nato SHIFT+F10.) Standard. - Pritisnite DELETE.
|
|
|
|