Nutry -> RE: IUI (24.11.2010 9:33:17)
|
Dobro jutro *zabica* ali morata dati kri za spolno prenosljive bolezni. Za to se dobi poseben obrazec in gresta oba na transfuzijo krvi, stavba pri porodnišnici. Partner lahko dobi ta obrazec tudi pri osebnem zdravniku oz v Leonišču mislim, da v sobi za svetovanje. Če ne, pojdi na recepcijo Leonišča te bodo že usmerili. tecnobica - jaz sem šla na recepcijo in sem rekla, da sem za betaHCG, poiskali so kartoteko in me poslali v pisarno za svetovanje, tam sem dobila papirje za laboratorij. Pripravi se da bo vse skupaj trajalo 1,5 ure. Pri laboratoriju je strašna gužva. camino79 - glede svečk ti ne znam svetovati, hvala bogu nimam vnetij ... če izcedek nima kakšnega posebnega vonja počakaj še kakšen dan, da boš videla kaj se dogaja. Vgnezditvena krvavitem mislim, da nastopi nekje 10 dan od odnosa. Pri mojem prvem postopku IUI sem imela rahlo rjav izcedek 13 dan od postopka in sem si rekla evo tečka je prišla... potem pa nekaj dni ni bilo nič in je bil test rahlo pozitiven, vendar je vse skupaj prislo do SS. Mene so včerja zvečer boleli jajčniki, občutek kot, da sem prvi dan menstruacije. Sem pa ves dan razmišljala ali so mi včeraj sploh zadeli ovulacijo. LH testa mi niso delali tako kot pri 1. postopku. Sluz za tipično ovualcijo pa je bila po mojih videnjih bolj primerne v ponedeljek kot v torek, ko sem bila na postopku. Ah ja, samo, da bi ratalo. Lep dan želim, Nutry
|
|
|
|