Nutry -> RE: IUI (2.12.2010 16:44:11)
|
Pozdravljene! tecnobica seveda bodo darilca no vsaj jaz čakam, kar s ta veliko košaro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] camino79 mislim, da čisto prehiteveš s testom, pa še prvega jutranjega urina, da nisi ujela. Sedaj pa verjetno še bolj razmišljaš je ni...... počakaj še malo. Jaz bo 10.12, 17 dan po IUI... vendar se bom prisilila, če le ne bo tečke, da grem 13.12 na krvni test.... nosečnički test bom mogoče delala šele 13.12 zjutraj, pred krvnim. Sem bila že tolikokrat razočarana nad testi, da je joj. Vsakič en velik --- . Test sem delala, ker me je moj dragi preprečeval, da pa mogoče pa le bo kaj prej pokazalo.... jah ponavadi se je žez par dni tečka pokazala. Kakšnih posebnih znakov nimam... niti kakšnega pravega občutka.... tudi ko sem mislila, da sem 95% noseča, se to ni zgodilo zato verjamem samo še krvnim testom..... Se pa mi je ta teden zgodilo, da sem 2x zelo v živjo sanjala in celo sanj sem se zjutraj zavedala, kar zame ni tipično. Kaj že pravijo, da imajo nosečnice žive sanje :))) Čakam, da mi kaj pokažejo :)) Jaz sem zelo optimistična in se + neskončno veselim, kaj bo če ne bo bom razmišljalal takrat. zaljubljena23 Kdaj imaš rok? Še malo, kaj? :))) Lp Nutry
|
|
|
|