andreja_p -> RE: I UI (25.5.2011 19:35:04)
|
Evo mene,se vam javljam malo pozno,saj me je to tako zdelalo,da sem mogla malo počivati.Danes so mi naredili inseminacijo dr.Tomaževič,me je bilo tako strah,da se nisem mogla sprostiti,potem se je pa začel z mano pogovarjati o parkiranju,ki nima nobene veze z postopkom,da sem odmislila in je potem šlo vse kot po maslu.Itak mi ni bilo nič jasno zakaj me to sprašuje,tako da smo se vsi trije pošteno nasmejali.Nato sem sestro vprašala,če moram počakati en ciklus ali lahko kar začnem z naslednjo menstruacijo,če slučajno nebi zanosila,pa mi je odvrnila da ne rabim nič čakati,kar naprej v novi postopek.Zdravnik je pa rekel da itak bom noseča in ne bom rabila hodit.Sem dobila dodatno upanje da mogoče pa le bo.Ta zdravnik je res na pravem mestu ker zna s pacientkami.Imam bolečine po jajčnikih kot da bo[sm=hudicek1.gif] ampak to je zaradi ovulacije.Imam malo rjavega izcedka,verjetno zaradi postopka,saj si je moral pomagati z neko iglo,kolikor sem slišala pogovor s sestro.To bi bilo iz moje strani.Sedaj pa čakanje in upanje da bo čez 14 dni test [sm=rozacrtici.gif]. Vesper držim pesti da je to kakšen dober znak in da bo test [sm=rozacrtici.gif].Počivaj veliko da potem ne bo kakšnih prehudih bolečin,ker zna biti to kar zoprno [sm=smiley19.gif]. ne111 a si začela z novim postopkom???? Danes sem na vratih sobe 105 prebrala da postopke IUI delajo do zadnje menstre 24.06,verjetno je to zaradi dopustov.Nisem si pa zapomnila kdaj potem spet naročajo,s katerim dnem v mesecu avgustu,nekje proti koncu meseca. Suzy1111 hvala za tvoj odg. *žabica*hvala za pestke.Tudi jaz tebi želim uspešen postopek in da nam sporočiš jutri dobro novico ko imaš UZ,da bi bilo veliko foliklov in vsi uspešno oplojeni.
|
|
|
|