vesper -> RE: I UI (27.5.2011 16:20:26)
|
hej punce jaz res nekaj ne razumem. Zakaj zavraga dajejo tablete, za katere vidijo da ženska na njih ne odreagira. Razumem, da ti dajo terapijo 1x, oz.prvič, ker ne vejo kako boš odreagirala, ampak ni mi pa jasno zakaj potem ponavljajo te terapije 3x ali celo več. Pa saj to je njim tudi strošek, injekcije stanejo ja, ampak saj tablete tudi... Kaj možnosti doplačila za injekcije pa ni al kaj? Mogoče bi mogli dat to možnost, potem bi se pa vsak posamezno odločil ali bo to plačal ali ne [sm=smiley23.gif] ne111 pa kaj so ti zdaj vsaj povečali dozo tablet ali kaj? Aja da ne pozabim, jaz sem si dala stopko ne111. Ampak tisto pred inseminaijo. Si mislila to, ali tisto ko še ve dobite en teden po inseminaciji? red sonja, jaz sem si dala stopko kar doma oz.moj mi jo je dal [sm=smiley1.gif] andreja_p res je, se popolnoma strinjam s tabo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ljudje smo čisto premalo ozaveščeni. Sploh dokler problem ne nastane osebno, do takrat marsikomu ni mar, za težave drugih. Pa ko bi lahko s tem marsikoga rešili, da bi vsak od nas, vsaj malo bolj prisluhnil sočloveku. tako, pri meni še vedno belina zaenkrat, vsak dan se zahvalim bogu [sm=smiley1.gif] trebuh imam pa kar fajn napihnjen [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|