curly -> RE: I UI (10.4.2012 14:01:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: talia28 no jast pa grem danes zdravniku da mi dajo tisto inekcijo pregnyl potem pa čakanje še dober teden...upam da se nariše velik+++++++...sm že čist neučakana samo še o tem razmišljam:))) Kako kaže, kdaj boš delala testek? Že imaš kakšne znakce? Držim pesti, da se narišeta [sm=rozacrtici.gif]! IZVIRNO SPOROČILO: talia28 no sedaj pa me ze 3 dni boli v spodnjem delu trebuha in krizu kot da jo bom vsak cas dobila.. No, danes je 3. dan po IUI in tudi jaz sem imela skoz krče, kot da se mi bo vsak čas vlilo. [sm=zmeden.gif] Je pa res, da so bili krči precej bolj blagi, kot so pri M. No, zdaj se krči počasi umirjajo. Imam vprašanje: V nedeljo, 1 dan po IUI, sem zjutraj, ko sem šla na WC opazila belo lepljivo kepico (veliko kot frnikula) z še manjšo rjavo pikico na papirju - sem se kar malo ustrašila. Verjetno je rjava pikica kri, ki je po moje nastala zaradi inštrumenta, ki ga pri IUI uporabljajo - kaj bi pa lahko bila tista bela kepica? Mogoče plavalčki? Upam, da niso kje že drugi dan pobegnili. [sm=smiley13.gif] Sicer sva bila tudi tisti dan pridna in sva [sm=sloncek.gif], da je na jajčece čakalo čim več plavalčkov. [sm=smiley36.gif] Julij82, kaj pa ti, kako napreduješ, si že bila na kakšnem UZ? Barcula, kako kaže s tvojo M? Upam, da se čim prej javite in poročate o svojih stanjih, meni je prav prijetno klepetat z vami. Pa lep dan želim.
|
|
|
|