barbaw -> RE: Majski hroščki 2008-18.del (9.4.2009 13:21:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi forami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile.... jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah... Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla.
|
|
|
|