katy82 -> RE: Majski hroščki 2008-18.del (9.4.2009 14:42:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi forami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile.... jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah... Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla. Bom kar na oboje komentirala V bistvu je tko da mama živi sama že 24 let v svoji hišici v mali vasici in v tej vasici je tko noro da se moraš res prpravit kadar greš gor.Mene še vedno ni čist sprejela ker sem medicinka in te mamo kao normo kolk jih mormo pospravt na mesec.Skoz je sama ker je samotar po duši,še hčerko je komaj imela ker enostavno ni hotela otrok ker je v otroštvu ful trpela zarad lakote,rahitisa in podobno.No po drugi strani je pa tko da je kar je njenega zares njeno in se nč ne šenka bog ne daj pa kej dela na njeni zemlji če ona ne ve.Je močen karakter.Nisem pa mislila da je ona ubrisana ampak fore ki jih izvaja in govori k misli da smo še vedno 70 let nazaj v komunizmu oz da še zdej ta režim obstaja.****t ga te ljudje so živeli v strahu in ker res skor nikol ni nikamor šla je pač mišljenje ostalo isto kot je bilo. Tolk na kratko o njej,saj ni slaba ampak ima par for prek katerih ne gre in jo enostavno tako sprejemam,itak je pa pri 83 letih ne bo noben spremenil
|
|
|
|