tassika -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (2.6.2009 10:02:19)
|
Ojla punce, včeraj sem prišla bolj pozno domov, pol pa ni delal tipkovinica in ko sem to usposobila ni delala miška in pol sem šla spat. danes pa začuda vse dela, ta rač. se dela norca z mene. Maška, utrujenost in slabosti so samo dobro, čeprav ko se spomnim ko je meni kdo to rekel bi ga živega zgrizla, ampak na žalost je res, pri meni je minilo kmalu po NS, je še kakšen čuden dan, drugače pa je dosti boljše, ne vem a je bilo vse skupaj zraven še malo psihe pa malo narave in je popolno. Glede previjalne ,sem že včeraj rižki napisala: alplesova previjalna je prekrasna, ampak neuporabna, vsaj zame, so trije plitki predali čisto na tleh, vmes je prostor za pleničke in po vrhu del za previjanje. predalčki so globoki max.15cm, ne spraviš nosti nič. Se lepo dopolnjuje naprej z mladinsko sobo, s komodo in omaro, ki pa sta tudi uporabni, ampak za 240eur meni to en zadosti in iščem naprej. Navsezadnje zdaj razmišljam, da bi jo res dala naredit, ker mislim, da bo cena enaka. pilotina, ko sva šla enkrat midva tako na morje, sva doma spraznila vrt in cel teden jedla zelenjavo, tudi pico, ves strošek ki sva ga imela je bil vsakdanji kruh in pa enkrat sva kupila čevape [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] na koncu je bilo ceneje kot če bi bila doma. Rižko ti imaš sigurno tel. od MM pošlji ji en sms da jo lepo pozdravljamo.
|
|
|
|