Anonimen -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (3.6.2009 12:31:41)
|
Pozdraveček od anonimne bibe! Da se malo javim, čeprav vas redno berem in vas malo bolje spoznavam kdo, kam, kako, nosečka, čakajoča.... res ste zanimive in pride in mi popestrite dneve v službi. Za začetek povem, da sem dočakal menstruacijo 8. tednov po splavu, me je čisto vrglo od bolečin, glavobola, prvi dan kar precej krvavitve, potem je še pa samo rahlo curljalo, tako da mal sumim, da to ni bilo tisto pravo. Pa vseeno nekako lažje živim. Sva se pa odločila, da bova še naprej delala na bebici, neobremenjeno kar se da, z užitkom in ne pod prisilo, da bo kaj. Za zdaj je takšna klima, bomo pa vedeli kdaj se bom spet predala sanjarjenju. Tako, da jaz nisem nosečka oz. ne vem, da bi bila, pa niti še nisem tako daleč, da bi lahko bila. Rižkoo zelo lepa nosečka si, zavidanja vredno - takšno oblekico bom tudi jaz še enkrat iskala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ne pusti se šefu, te pa čisto razumem, sem tudi jaz tak tip, da ne šparam jezika - pa ne se preveč jezit! Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|