Anonimen -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (21.6.2009 21:24:25)
|
Punceeeeeeee..... Evo tud mal mene. SM mela cel dan obiske, prijateljica iz Lj. z enim malim fantkom.[sm=smiley1.gif] Je blo prv lepo. No, najprej iskrena hvala vsem, ki so se spomnile na moj roj. dan in mi namenile tako lepe besede. Itaq se mi je fanj zdel in sm se zaradi vas nasmejala. HVALA, iskreno. Ja, bil je moj zadnji roj. dan, ko sem lahko lenarila in se cel dan samo cartala.. in zadnji, ko še nisem mamica.[sm=smiley1.gif] Baje so vsi naslednji še lepši...., komaj čakam naslednjega. Zdej pa... Tassika, midve sva se dons vse zmenle in tvoj sms me je čissssssssst razveselil, zdej ne boš več pozabila na moj roj. dan in na dan, ko malo bitjece zabrcalo je. To je definitivno TO in je full lepo.. Pilotina, [sm=smiley31.gif] Nogavica, Twixy.., Sonček85, mariee... tok lepi medvedki, slikce ... [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif] a.biba, MAŠKA.. lepe besedice..[sm=smiley1.gif], zvesta.. [sm=smiley31.gif] MiniMIška, dobrodošla.. upam, da ga čimprej zagledaš, +. Ti želim. Si že naša, kot je napisala Tassika. Evo posebna dostava za vsako od vas... košček tortice, da se mal posladkate. CMOKA [img]http://www.shrani.si/f/E/8v/2C82uhGp/1/minnie-birthday-cake.jpg[/img]
|
|
|
|