Anonimen -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (22.6.2009 20:24:10)
|
pilotina...sej veš, še en.. [sm=smiley31.gif] , zdej pa navali na sladkarije. Jst sm bla dons pri mami moji, je nardila kosilčka za roj. dan in sva se tkoooooo napokala... da joj. Me je pa Rižkoo neki u želodec boksnil al pa brcal, sej ne vem.[sm=smiley1.gif] Sonček85, a veš, da mi ni jasno kaj je tam, ko se mi kr bula naredi..a je rita, al je glava al... a se on še obrača v teh tednih al kako?! Ne veeeeeeeem..., mami. [sm=smiley1.gif] Lubija Aleksu.. na noska.[sm=smiley1.gif] Aja.., čez še mal naročim voziček. Še zmer mi je najlepši.., sm pa še enga Mutsyevga gledala.. sam so dragi čist preveč. Brevi ga rula.[sm=smiley1.gif] MM, taprava dekca, res. Joj si pa pridna ti. Neki sm kupla dons za najina otročka.. [sm=smiley36.gif] mariee, YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS............ čimveč brcik danes... Zdej čakaš, ko se pa začne, boš šele vidla. Juhuuu, vesela zate.[sm=smiley1.gif] Nogavica, MAŠKA, drobtinica29, maj2009, zvesta, kejti... kje steeeeeeeeee..??[sm=smiley1.gif] Ste tortico probale?! [sm=smiley1.gif] Punce, jst grem navalit na planico, pol pa pančat...sm dons čist bogiiii.. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|