lilcha -> RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del (12.5.2009 14:37:27)
|
Pozdravljene! Za seznamček pri 1 mesecu 4145g in 53,1 cm Mi smo kar v redu z izjemo vikenda ko je bla očitno teta polna luna na obisku. Majchy ful lep seznamček. Pridna. Balonchy svaka čast da greste v Dubaj, mi smo pa še presrani za it z avionom, tko da bo letos tud dopust kr sam na Pagu. Ajvy 10.5 je bilo pa 4 leta odkar mojga očija ni več. Sočustvujem s tabo. Bezgavke jst jih mam na vratu povečane že cel življenje pa mi nč ni- baje Zbilje sm pa tud jst med tistimi k nimajo jajc za pridt brez spremstva. Mogoče ampak res mogoče če bi šla moja mami z mano. Jutr bova pa same doma k gre očka službeno v Munchen tko da bo verjetn moja mami mal pršla pa bomo šli do babice. Aja Katjuša fuuul si lep kolaž nardila - sm tok ponosna da je moja punca na njem, k mi je itak tok lepa za pojest - pa sej to nabrž vse pravte za svoje Tašče jst tud moje trenutno ne prenesem najbolj, k je hotla nonstop pr nama viset, pa mi to ni všeč, pa smo ji mal nakazal 100x, pa ni poštekala. Ta 101-ič smo pa direkt povedal se je pa 3 tedne držala, pa nč klicala al pa prišla, no zdej se je pa spet na polno začel. Tko da neverending story. Zdej pa tamala že neki čivka, pa še kosilo bo treba narest, tko da se še kej tipkamo...
|
|
|
|