piskot -> RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del (12.5.2009 20:24:02)
|
jap, zjutraj sva se s kolumbo srecali pri zapravljanju. danes sem imela res sreco, sem mislila da bom morala dat za kremo in gel 100 eur, so imeli pa akcijo in sem dala samo 50 za kremo, ostalo pa kot darilo dobila. no pa sem kljub temu pustila en kup enga dnarja v milerju. ursa midve sva imeli tudi to prejsni teden. na dve uri, vcasih tudi uro in pol. sam kaj ko je tako vroce, verjetno so zejni. zaenkrat je malo bolj mirno stanje. samo ponoci smo spet na 3 dojenjih. pa bo ze. caja se mi pa ne da kuhat, rajsi pristavim, je prej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. tanci tudi martin noce jest. on enostavno nima casa. babi mu potem servira v dnevni sobi ali pa zunaj, jaz se pa tega ne grem. bo ze jedel, ce bo lacen. katjusa pri nas je isto s hrano. pa tudi ce doma je. pridemo kam na igrisce, samo da vidi koga da kaj je, gre ze tja in prosi. drama. no ima pa svoje fore. recimo ce mu mango narezem, ali pa ananas kar pri skledi stoji in sploh ne neha. pa toast obozuje, pa olive in kumarice. claud pri nas pa tudi pri nosenju ne more zaspat. in potem poskusim in jo dam v temo v posteljico, dvakrat zajamra in zaspi. svasta. prej pa pol ure joka in joka in joka. brkn a si ti zbirala nase podatke, maile pa tisto? a smo ze kaj zbrali?
|
|
|
|