dskubin -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del (10.2.2010 19:56:37)
|
Hmmm kako brez inhalacij oz zdravil? Pa saj to ja pomaga. Mi smo imeli smo bronhitise, nazadnje kot posledica rsv (obe). Obe sta dobili ventolin na 6 ur, inhalacije fr, pare,... Doma 14 dni. Je odvisno kok casa traja. vcasih se hitro izboljsa, vcasih traja. cudi me, da niste dobili venzolina oz kaksne terapije, sploh ce ste bili tik pred hopitalizacijo. user posted image Hmm jaz bi rekla, da bronhiolitis kot sam ni prenosljiv, prenostjiv je vzrok, ki ga povzroci - pri nas rsv, ali razlicni prehladi. Bronhitis je v bistvu prehlad spodnjega dela pljuc. Nimam pojma glede zdravil [sm=zmeden.gif], meni je tudi blo malo čudno, samo sem raziskovala šele včeraj pozno zvečer, ko smo bli v P itk nisem vedla, za kaj se gre, kateri virus je, pa še ne vemo. Je bla pa saturacija včeraj tko tko (92), danes pa kar v redu (95), po moje zato, ker smo ji uspeli kar v redu pucat nos, pa kar ene parx se ji je uspelo fajn zbruhat - nimam pojma, ona kar gre na školjko in tam tolko časa kašlja (ma stoji tam z glavo v školjki tudi 15 minut), da bruhne ven kepo katarja in pol se ji ne vleče tolk v pljučih in je boljš. Tudi ponoči imam kar en škafek pri postelji, se vsede in kašlja notri, dokler ne bruhne ven katarja, ki jo moti [sm=zmeden.gif]. Nič, greva se zdej parit v kopalnico. Hvala za pikepoke!
|
|
|
|