dskubin -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del (3.3.2010 11:07:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Tavelika sta šla ven z nono, zdej se pa odpravljamo še ostali na malo zraka [sm=bravo.gif] nista v vrtcu??? v soboto sta bila tudi z nono v Kopru, sem pokukala če te bom kje vidla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nista več v vrtcu, sem jih izpisala. Ker mi manjka samo še to, da mi kaj prineseta domov. Sej bi še hodila, če bi imeli vzgojiteljico, ki bi povedala, če je kaj v vrtcu, da bi bla potem par dni doma - me je strah, da dobijo kaj, ker pred porodom je blo pol skupine bolne s to virozo, ki je pol pršla v naš bronhiolitis, pa ni noben nič povedu. Naša je kot mutasta, nič ne pove, da se kaj dogaja, niti če gre za kaj nalezljivega [sm=smiley18.gif]. Pa še plačala bom vrtec za februar, pa nista bla niti 1 dan [sm=zmeden.gif] Ja, v soboto so se šli peljat z barko iz Kopra v Izolo :) Jaz pa nisem še bla pri sebi, da bi šla ven, itak pa ne morem prav ne vem kako daleč/za dolgo, ker pumpam, tega pa ne morem zunaj na klopci :) Smo pa zdej začeli hodit ven ob lepem vremenu za kaki 2 urci, tko da se sigurno kje srečamo [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|