Teja K -> RE: Majčice 2010 (20.10.2009 8:57:06)
|
Dobro jutro [sm=nosecka.gif]! Jaz se z NS za sedaj ne bom obremenjevala, saj še niti prvega pregleda nisem imela [sm=smiley19.gif] (še dva tedna in 3 dni) potem pa bom videla kako in kaj. Mene pa je koža začela boleti [sm=zmeden.gif], verjetno od raztezanja, predvsem okrog pasu, tudi trebušček se je že izbočil in pa prsa me ponovno bolijo, ampak ne bradavičke, pač pa tudi koža, kot da bi jih kdo namesto boksarske vreče uporabil [sm=smiley36.gif]. Slabosti počasi minevajo, razen takrat ko spijem kavo, takrat pa mi je slabo... Hrana, diši mi vse, še najbolj pa sendviči in pice, tok o zdravi prehrani [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... Ampak kljub temu poskušam čim bolj zdravo kuhat, sem si pa dodala dve malici, k prejšnjima dvema obrokoma (ki sem zaužila pred nosečnostjo) in pri teh malicah pridno papcam nosečniški sendvič in kak kos pice... No lepo bodite nosečke, aja se mi je porodila misel, da kolikor je forum dober, da izmenjaš izkušnje malo potarnaš, je pa tudi toliko slab, ker izveš vse grozote, ki se ti lahko zgodijo, tudi take, ki so se zgodili prijeteljici od mamine prijateljice [sm=smiley13.gif]... Nič grdih mislim vse bo lepo in konec maja, v začetku junija bomo lepo špancirale z vozički v sončnih pomladno-poletnih dneh [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|