Teja K -> RE: Majčice 2010 (21.10.2009 8:53:48)
|
Dobro jutro nosčke [sm=smiley36.gif[sm=smiley1.gif]! Oblačila, jap to je sedaj ena velika težava. Jaz imam srečo, da si včasih kaj prevelikega kupim, in tako sem iz arhiva potegnila dvoje hlač, ki so mi še prav, ene črne, ki so zelo elegante in tudi elastnične [sm=smiley1.gif] in tudi druge so elegantne a so mi bile zelo predolge, zato sem spodaj vstavila gumico in naredila en balonček, in moram rečt da sedaj zgledajo bolj športno elegantne... težave se mi pa pojavljajo pri majčkah in puloverjih, ker sem zmeraj nosila številko 34, imam sedaj valda trebušček full izbočen in ljudje že malo komentirajo da preveč jem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... malo še moram skrivnost zase držat, še do 6. 11. ko imam prvi pregled, v službi pa sem že povedala, tako, da se vsaj za službo ne obremenjujem če se vidi... Danes pa sem nase navlekla pajkcie črne in črno majčko, čez pa eno poletno oblekco, ki lepo prekrije izbočen trebušček in pa spodaj gamaše, se spet po dolgem času počutim sexy in lepo oblečeno [sm=smiley1.gif]. Komaj čakam, da je pregled za mano (upam, da bo vse ok) in da bom lahko ponosno kazala trebušček v mojih ozkih majicah [sm=smiley1.gif], meni je to tako lepo ko nosečka kaže trebušče [sm=smiley1.gif]... se že prav veselim, ker tisto leto ko sem bila prvič noseča, še te oske stvari niso bili v modi, takoj naslednje leto pa, sem bila prav žalostna [sm=smiley13.gif] takrat... No lepo bodite in pazite na pikice. Petruscka tudi jaz se strinja z eno predhodnico, ki je omenila, da bi dodali rubriko [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif][sm=darilo.gif], pa mogoče črtali datum naslednjega pregleda...
|
|
|
|