frcefela -> RE: Majčice 2010 (26.10.2009 14:05:19)
|
čao punce, jaz imam pa danes spet migreno, oziroma zdajle je že boljše ... čakam, da mi moj Lekadole domov prinese, ker ne vem če bom zdržala še kako migreno brez tablete [sm=smiley19.gif] No naj vam povem, da sva bila včeraj zvečer na urgenci, ker sem imela dva dni neke čudne izcedke, že prej sem imela rumene, zdaj pa so spremenili barvo v oker [sm=zmeden.gif] Pa še krče sem imela precej močne in sem si rekla: fak of, grem, bom vsaj bolj mirna. Pikica je velika že 2,4 cm kar je za 9 polnih tednov ravno prav, srček bije in dobila sem prvo slikico, kjer se vidijo rokice pa nogice [sm=bravo.gif] O izcedku ni bilo ne duha ne sluha, rekla je da imam povečan beli tok in da naj naredim kuro s Canestenom. Spet nič seksa [sm=zmeden.gif] Aja pa rekla je, da do izcedkov (rumenih, rumenozelenih, oker) pride zaradi nepravilne prehrane [sm=zmeden.gif] To mi sicer ne gre skupaj, ampak sem se odločila, da se za nekaj časa odpovem nosečniškim sendvičem. Zredila sem se že tako ali tako 2 kili in je čas, da se to malce ustavi. Slabosti so pri meni minile, edino kar je ostalo je to, da imam zjutraj rahlo občutljiv želodec in moram tako nekaj pojesti. Malo čudno sicer, da so tako hitro prenehale. Kakorkoli, vesela sem, da je vse ok, upam da bo še naprej. Bo. Mora biti [sm=bravo.gif]
|
|
|
|