Teja K -> RE: Majčice 2010 (27.10.2009 10:01:42)
|
Dann!! Prvo čestitke vsem za opravljenje preglede, potem vso srečo tistim ki se boste danes podale na NS, držim pesti za lepe CD-je in fajn doživetje... Slabost je tudi pri meni minila, dokler nisem stopila na trolo potem pa sem komaj zdržala 5 postaj, joj kako je ta voznik vozil, grozaaaaa, dvakrat me je skoraj odneslo po busu, želodec pa je delal salte [sm=zmeden.gif], ampak sem preživela [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... Jaz sem v službi za nosečnost že povedala, če prav še nisem imela prvega pregleda, ampak sedaj tudi skrivat več ne bi mogla, se mi trebušček že zelo pozna, zato komaj skrivam, prej sem bila čisto tanka v pasu in tudi trebuha nisem mela, sedaj pa mi je pas nekam ušel, trebušček pa se je izbočil. Mislim, da je tokrat punčka, ker v prvi nosečnosti se mi še v 6 meseceu ni skoraj nič poznalo, pa tudi kasneje ni bilo nekaj veliko trebuha... So se v službi full razveselili zame in mi sedaj niti ne dovoljijo več dvigovat in nosit malo težjih stvari me prav carkljajo z mandarinci, pa čokoladicami, [sm=smiley36.gif], pa itak verjamem, da bo vse ok, ker bi že kakšen znak se pokazal če v bušiijo kaj ne bi bilo ok... predvidevam.... Še 10 dni pa bom tudi jaz videla svojo pikico... Komaj pa že čakam, da opravim pregled, da si grem hlače nosečniške kupit [sm=smiley36.gif] in kakšno malenkost za [sm=duda.gif], sem pa rekla, da do pregleda ne bom kupovala nič... (malo vraževerja je v meni).. Nosečke uživajteeeeeeeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|