Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (8.12.2010 22:57:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek vceraj me je ena oseba (s katero sem prvic v zivljenju sploh imela kontakt) tako prizadela, da sem skoraj napisala odpoved. Ce bi imela kaksno opcijo za rezervo bi res dala odpoved, pa naj se drugi potem pretegnejo za take primitivne egocentrike. Mislim, jaz se trudim na vse konce in kraj,da jim posljemo v Albanijo opremo v cimkrajsem moznem casu, on pa z mano kot da sva krave skupaj pasla ali pa da se poznava ze od malih nog. Vam povem, da mi je zadeva res segla do srca in sem se danes zalostna. Ah ja, se opravicujem, ampak malo sem morala pojamrat... Te popolnoma razumem, mene tud iz tira vržejo prepotentni ljudje, ki se tako nesramno vedejo kot tale egocentrik...Pa nič hudega, če "pojamraš", sej zato smo tu, a ne? [sm=smiley1.gif] Na žalost je pa še preveč takih ljudi po svetu in nobena služba ti ne zagotavlja, da tovrstnih egocentrikov ne boš več srečala v življenju - samo za tolažbo, če ti je slučajno žal, da nisi dala odpovedi [sm=smiley1.gif] Še dobro, da imamo naše sončke, ki nas tako razveselijo, pa čeprav "samo" s tem, ko jim uspe lulat kahlico [sm=smiley2.gif] Izpit - bil je pisni in čakam na rezultate, občutki niso ravno vzpodbudni...4 vprašanja, 2 čist čudna. Če do poletja ne končam tega faxa se mi bo pa tud zmešalo, tolk sem ga sita [sm=hudicek1.gif] Nič, grem počasi še malo pred TV, potem pa spat. lahko noč!
|
|
|
|