Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.10.2010 10:32:27)
|
Dobro jutro, jst trenutno pijem zeleni čaj z okusom jagoda-ananas (nebeško dober), vam pa lahko skuham kavico: [sm=kava.gif] sončnica - sem brala tole z vračanjem DSP-ja. Meni se pravzaprav zdi prav, da če oseba, ki prejema DSP, vrne nazaj svoji državi iz svojega premoženja, saj je vendarle posedovala premoženje, če pa seveda nima nobene zapuščine, pa itak ni treba vrnit. Ne zdi pa se mi prav, da so to šele sedaj začeli izvajati zakon, ko je očitno gospodarska kriza na vrhuncu. Tudi ni pošteno in tudi ne po zakonu, da tega ni napisanega na odloćbi oz. CSD ne opozori, baje, da za ta zakon sploh nsio vedeli...mi smo res ena republika banana! In seveda: Hop, pa Pahor spet po najrevnejših udari, meni ni jasno, kaj še dela na čelu vlade, sej so že vsi porti njemu. BTW - bo Hilda Tovšak morala kdaj komu kaj vračat? seveda ne, sej je šla v zasluženo penzijo [sm=hudicek1.gif] No,zdej sem se pa še jst razkurila. [sm=smiley36.gif] Mi ponoči spet malo slabše spimo, ker se Dario zbudi tam okrog petih zjutraj in veselo poje, potem ga vzamem k sebi in ga skušam umirit, da bi nazaj zaspal, pa se kar zmuzne in se gre igrat v dnevno sobo...upam, da vsaj v vrtcu ni potem preveč zaspan, moram danes povprašat gkede tega. So pa včeraj v vrtcu "izgubili" njegovega pujska, uapm, da se danes najde, sej verjetno ga je sam nekam "pospravil", pa ga potem pomočnica ni našla, ko sem prišla ponj... Nič, grem naredit malo reda po stanovanju. Lep petek želim!
|
|
|
|