Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (20.10.2010 10:57:56)
|
hej hej, Ja, vreme je obupno. Mene se je spet prehlad lotil, v mesecu in pol že tretji!! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Sumim, da je kaj z mojimi sinusi narobe?? [sm=zmeden.gif] Takoj ko se pozdravim, morm spet začet laufat pa v savno hodit. Da se mal okrepim. Sma pa včeraj nabavila darilo za rd za tamalo, sicer več kot mesec prej, ampak je bila možnost 20% popusta, vzela pa sma Lego veliko kmetijo. Tam se pa že kr pozna na ceni. Od babice bo pa dobila eno kuhinjo iz pikapolonice, iz tanovega kataloga. Tako, da imam zdej mir do rojstnega dne, potem pa še kaj malega za božička, pa bo. Letos boma mogla bit zelo skromna glede daril. ni financ... [sm=smiley13.gif] eeej, andromeda! zadnjič sem delala burek, pa sem se na tebe spomnila, da si omenjala enkrat, kak ti je fajn ratal. A zaupaš recept?? Prosim... [sm=smiley1.gif] Oblačenje: budnice zdele so absolutno pretople, tudi kape in šali... halo??? kaj bojo pa pozimi oblekli. Js ji tud dam gor ali jesensko jaknico, kot taka vetrovka z bombažno jopico not ali pa toplo jopico ala flis pa brezrokavnik gor. Spodaj pa malenkost debelejše trenirke ali kr kavbojke, če so kake bolj mehke, da so udobne v vrtcu. To je to... sem pa bila danes zjutraj v C&A, so dobili novo robo, so prav fino založeni, pa ful luštne stvari... Kupila bundico, pa dvojne legice in eno majcko s flisastim telovnikom čez. Pol sem se pa mogla kr prepričat, da ne brskam naprej, heehee... [sm=smiley1.gif] Me pa jezi, ko nikjer ne dobis neke normalno tople kapice za pozimi. Vse so strikane in se s flisom podložene not. Pa to je za sibirsko zimo, ne našo, no.... Js bi mela enoplastno kapico, za naše zimske temperature čist dovolj. Tako, zdaj pa delat!! fajn bodte! cau
|
|
|
|